Alla inlägg den 4 maj 2013

Av Anna G - 4 maj 2013 11:41

Ja värme e det äntligen å inte bara i luften utan människor runt omkring mej..

Ja de e ju så att å en camping så e de ju så mysigt för när man sitter ute med sin kopp med morgon kaffe så går människor förbi å säger god morgon.. Vissa stannar för att prata lite om att ÄNTLIGEN så är vintern borta å hoppas vi får en fin sommar..

ja vissa kommer bara förbi när de har en bärsa i vardera ben å när nykterheten slår till ja då kan man inte ens vända sig om för att hälsa.. MEN de flesta är faktiskt mkt trevliga här ute.. MEN vi har ju även den där äldre mannen, ni vet han som man verkligen undviker så gott man kan.. man håller koll på honom i ögonvrån å närmar han sig så springer man in i vagnen,, ja ni vet en sån "oldman" som ska tala om hur snabbare en katt är en hunden, eller pratar om på 1940 talet ja då hände si å så hände så.. Han är nog den jobbigaste männska som jag någonsin stött på.. jag måste ju erkänna att man sitter å småskrattar lite för sig själv när man ser att mr "oldman" i princip jagar sina offer för att sänka deras glada härliga småberusande humör..

Sen har vi ett äldre par som är för goa varje år säger han att han lever på övertid, hans fru kämpar å kämpar med att fixa å dona.. ja underbart att se !!

 

Denna dag har än så länge bjudit på härligt väder, en dusch, frukost å bara vara..

Nu ska vi ta kameran runt halsen å kolla på fåren å lammen..

synd att man inte lyckas gå ner liiiiite fortare vill ju oxå ha kort på mej å min familj.. jaja köpa slimmad kroppsstrumpa å sätta upp en så in i helvetes hårt toffs så kanske det funkar.. Eller så slappnar man bara av å låter fläsket flöda å helt enkelt har bilderna i det privata familje albumet =)

 

Nej nu blir mannen irriterad att jag sitter med datan , vi ska ju faktiskt gå en prommis..

jaja på med promenad skon å dra då..

 

ta hand om varandra <3

Presentation

Lycklig, kaotisk å lite små galen =)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästens place =)


Ovido - Quiz & Flashcards